Un bărbat a sărit gardul Judecătoriei Botoşani şi a vrut să spargă un geam, dar a fost oprit la timp de jandarmul aflat în serviciul de pază. Deoarece bărbatul avea o stare de agitaţie, el a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde cadrele medicale au decis internarea sa în Secţia de Psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Joi seară, în jurul orei 23.40, subofiţerul jandarm care executa serviciul de pază şi protecţie instituţională la Judecătoria Botoşani a observat un bărbat care a pătruns fără drept în curtea instituţiei, prin escaladarea gardului. Jandarmul a acţionat prompt şi l-a oprit pe bărbatul în vârstă de 42 de ani din intenţia de a sparge un geam de la clădire cu ajutorul unui obiect contondent pe care îl avea asupra sa”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani. 
Ei au precizat că bărbatul a fost dus la spital.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în perimetrul Judecătoriei Botoşani, după care, având în vedere comportamentul şi starea de agitaţie psihomotorie a acestuia, a fost condus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, care a dispus internarea sa la Secţia de Psihiatrie”, a menţionat sursa citată.
Jandarmii au precizat că, dacă ar fi reuşit să spargă geamul, bărbatul risca pedeapsa cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă penală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.