Un adolescent din municipiul Braşov a intrat în atenţia autorităţilor, fiind suspectat că şi-a falsificat cartea de identitate pentru a putea intra în cluburile din Centrul Civic din municipiu, destinate adulţilor. El a fost prins de către jandarmi în timpul unui control, aplicaţia eDAC în care a fost verificat actul de identitate pe care tânărul l-a prezentat arătând că acesta nu există în bazele oficiale de date.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adolescentul se afla, luni, împreună cu alţi tineri, în zona unui club din Centrului Civic din municipiul Braşov, iar în momentul în care jandarmii şi-au făcut apariţia adolescenţii au devenit agitaţi, fapt care a atras atenţia patrulei Jandarmeriei.

”Tinerilor li s-a cerut sa se legitimeze, moment în care unul dintre aceştia a refuzat acest lucru. La insistenţele jandarmilor acesta a prezentat un document de identitate, care la verificarea prin aplicaţia eDac nu a putut fi identificat ca document valabil. În urma verificărilor ulterioare a reieşit faptul că minorul îşi falsificase singur cartea de identitate, modificându-şi anul naşterii, din dorinţa de a putea intra în cluburile unde accesul este permis numai persoanelor majore”, transmit oficialii Inspectoratului de Jandarmi Braşov.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

jandarmii au întocmit pe numele minorului documente pentru infracţiunea de fals şi un de fals, acestea fiind predate poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor.

”Tragem un semnal de alarmă şi să transmitem tuturor tinerilor că, pentru o noapte de distracţie, nu merită să recurgă la astfel de metode care încalcă legea şi că va veni, cu siguranţă, şi momentul în care vor putea intra legal în orice club îşi doresc”, este mesajul Jandarmeriei în urma acestui incident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.