Un câine a fost salvat de pompierii tulceni, duminică seara, dintr-o groapă adâncă de zece metri, aflată într-o mină dezafectată. Pentru a recupera patrupedul de talie mare, pompierii au folosit scara culisabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, pentru salvarea unui câine căzut într-o groapă adâncă de aproximativ zece metri, într-o mină dezafectată din localitatea Somova.

”Către locul indicat de apelant a fost direcţionat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Tulcea, care a demarat acţiunea de salvare a patrupedului de talie mare.

Cu ajutorul scării culisabile, salvatorii au coborât după animal iar la scurt timp, acesta a fost scos şi predat, în siguranţă, stăpânilor”, au anunţat reprezentanţii ISU Tulcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.