Trupul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit, cu o plagă la nivelul gâtului, pe un câmp în estul judeţului Timiş, în apropiere de localităţile Bethausen şi Bara. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili dacă este vorba despre o crimă sau o sinucidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 26.07.2024, în jurul orei 02:12, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la decesul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat pe un câmp dintre localităţile Cladova şi Lăpuşnic un tânăr în vârstă de 24 de ani, decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului”, a transmis IPJ Timiş.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Politistii fac cercetări în acest caz, sub coordonarea procurorului, pentru a stabili dacă este vorba despre o crimă sau despre sinucidere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.