Un bărbat de 23 de ani din Peretu, judeţul Teleorman, a fost reţinut, fiind suspectat de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Dosarul pe numele său a fost deschis în urma unui accident rutier pe care tânărul este suspectat că l-a provocat intenţionat, accident în urma căruia atât el, cât şi celălalt şofer implicat, un poliţist aflat în timpul liber, au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe DN 6, în localitatea Peretu. Iniţial, poliţiştii au constatat că două autoturisme, la volanul cărora se aflau doi tineri din Peretu, unul de 23 de ani, celălalt de 26 de ani, poliţist aflat în timpul liber, s-au ciocnit.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ambii şoferi au ajuns la spital. De asemenea, cei doi au fost testaţi, rezultatele testărilor cu aparatele din dotarea poliţistilor indicând că niciunul dintre ei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor susceptibile a avea efecte psihoactive la momentul producerii evenimentului rutier.
 
Ancheta a arătat însă că evenimentul rutier nu a fost un accident, existând suspiciunea că a fost provocat cu intenţie.
 
”Cercetările au conturat ipoteza că persoana bănuită ar fi accelerat intenţionat autovehiculul, intrând în coliziune cu autoturismul condus de către bărbatul de 26 de ani, din comuna Peretu. În urma administrării probatoriului a fost dispusă măsura reţinerii faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede”, transmit, marţi, oficialii Poliţiei Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.