Un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie, după ce şi-a bătut tatăl şi l-a rănit cu un cuţit. Victima a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Secţia 3 Poliţie Craiova a fost sesizată că, într-un imobil de pe strada Arh. Ion Mincu din municipiul Craiova, un bărbat de 53 de ani ar fi fost agresat fizic de către fiul său, în vârstă de 21 de ani.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Acolo au ajuns o patrulă de poliţie şi un echipaj de prim ajutor, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală.
 
Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.
 
”Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi fost lovit de fiul său cu un obiect tăietor-întepător la nivelul membrelor superioare, inferioare şi la nivelul toracelui. Având în vedere concluziile medico-legale, obiectul vulnerant folosit şi zonele anatomice vizate, precum şi probatoriul administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie”, a arătat sursa citată.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj şi-a însuşit propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.