Un bărbat care lucrează ca livrator în municipiul Suceava a fost înşelat cu peste 700 de lei de către un aşa-zis client care a plasat o comandă de mâncare cu livrare la domiciliu. Livratorul a fost contactat telefonic de către aşa-zisul client care i-a cerut să intre într-un magazin să îi cumpere ţigări, dar şi să depună bani la un aparat de tip self pay, promiţând că îi dă banii când primeşte mâncarea. Ulterior, aşa-zisul client nu a mai putut fi contactat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Cercetările în acest caz au început după ce un sucevean în vârstă de 27 de ani a reclamat la Poliţia municipiului Suceava că a fost înşelat de către o persoană necunoscută. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că reclamantul lucrează ca livrator la o unitate economică din municipiul Suceava.
 
”În jurul orei 15.45, în timp ce bărbatul se deplasa spre str. Aleea Dumbrăvii, pentru a livra o comandă, a fost apelat de către aşa-zisul client, care l-a rugat ca în drum spre destinaţie să oprească la un magazin, pentru a-i cumpăra şi un pachet de ţigări. Odată ajuns la magazin, livratorul l-a sunat pe client, împrejurări în care acesta l-a rugat să depună şi suma de 720 lei la un aparat de tip Self-Pay, aflat în magazin cu promisiunea că îi va returna suma de bani când va primi mâncarea”, transmit oficialii Poliţiei Suceava.
 
După ce livratorul a încărcat în contul indicat de aşa-zisul client suma de 720 lei, aceasta din urmă nu a mai răspuns la telefon. 
 
Poliţiştii fac acum cercetări pentru identificarea bărbatului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru înşelăciune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.