Pompierii încă intervin pentru stingerea incendiului de vegetaţie izbucnit luni, după ce un ATV căzut într-o râpă din zona Păltiniş a luat foc. Suprafaţa afectată este aproximativ 700 de metri pătraţi, iar în cursul nopţii, 10 pompieri au acţionat pentru a limita extinderea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Având în vedere terenul foarte abrupt şi accidentat, unde se manifestă incendiul izbucnit în urma accidentului cu ATV-ul de ieri, la această oră, pompierii încă acţionează la faţa locului pentru stingerea lui. Intervenţia este una de lungă durată şi foarte dificilă”, informează marţi ISU Sibiu.
Incendiul se manifestă cu ardere mocnită la litiera pădurii. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
Pe parcursul nopţii aproximativ 10 pompieri au acţionat în zonă pentru limitarea extinderii incendiului care afectează o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi.
 
Intervenţia este în desfăşurare.
Autorităţile din judeţul Sibiu au intervenit, luni, în staţiunea Păltiniş, unde un ATV a căzut într-o râpă adâncă de o sută de metri. Un bărbat a reuşit să sară de pe vehicul înainte de cădere, dar un cetăţean străin, de 20 de ani, a căzut în râpă, fiind scos inconştient de către Salvamont. Tânărul a decedat ulterior.  ATV-ul a luat foc, iar flăcările s-au extins la vegetaţie. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.