Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort, duminică după-amiază, în localitatea Alămor din judeţul Sibiu, în urma unui incendiu izbucnit la un aparat de gătit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, care semnala o posibilă explozie în interiorul unei case, pompierii sibieni au intervenit de urgenţă în localitatea Alămor, cu două autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. La sosirea forţelor s-a constatat că este vorba despre un incendiu care a avut loc la aparatul de gătit, fără urme de explozie”, a transmis ISU Sibiu.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În locuinţă a fost găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, decedat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.