Un scandal a izbucnit, duminică dimineaţă, între doi poliţişti de la Biroul de Poliţie al Autostrăzii A2, la fata locului intervenind poliţiştii oraşului Pantelimon. Oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov susţin că a fost vorba despre “o discuţie în contradictoriu” între doi poliţişti, în timp ce presa relatează despre o agresiune între un agent şi un ofiţer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Oficialii IPJ Ilfov anunţă, luni, după apariţia in spaţiul public a unor informaţii privind o presupusă agresiune între doi poliţişti de la Biroul de Poliţie a Autostrăzii A2 că duminică dimineaţă, in jurul orei 9, poliţiştii oraşului Pantelimon au primit o sesizare privind o altercaţie între doi poliţişti de la autostrăzi. 
“Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că aceştia ar fi avut o discuţie în contradictoriu, pe fondul unor neconcordanţe legate de planificarea în serviciu. În cauză,se fac verificări pentru stabilirea exactă a situaţiei de fapt” au transmis reprezentanţii Poliţiei Ilfov.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Gandul a relatat că poliţiştii ilfoveni au intervenit de urgenţă duminică, după ce ofiţerul de serviciu de la Poliţia Autostrăzi a sunat şi a solicitat ajutor, afirmând că doi dintre colegii săi s-ar fi luat la bătaie şi este nevoie de intervenţia colegilor de la Poliţia Oraşului Pantelimon.
Surse judiciare au dezvăluit în exclusivitate pentru GÂNDUL ca ar fi vorba despre un presupus incident, în urma căruia un agent ar fi fost agresat de un ofiţer.

Sursele citate au mai precizat că presupusa altercaţie s-ar fi produs fără martori, iar agentul care a formulat reclamaţia nu ar prezenta urme vizibile de violenţă. Poliţiştii Oraşului Pantelimon au demarat o anchetă, iar părţile implicate vor fi chemate pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare cei doi s-au fi certat din cauza modului în care ar fi fost organizate turele, dar şi tronsoanele de autostradă pe care urmau să lucreze fiecare. Sursele Gândul au mai adaugat că, dupa incident, au fost declanşate cercetări interne, dispuse de conducerea Poliţiei Române.

Acesta nu este singurul incident care a avut loc în ultima vreme la Poliţia Autostrăzi, al cărei sediu se află pe A2, la kilometrul 22.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.