Un motociclist de 39 de ani a murit, vineri, în judeţul Satu Mare, după ce vehiculul său s-a ciocnit cu o cisternă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 12.40, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Naţional 19, în localitatea Decebal. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un motociclist de 39 de ani, din Satu Mare, ar fi efectuat o depăşire, intrând în coliziune cu o autoutilitară tip cisternă, condusă de un bărbat de 26 de ani, din judeţul Bihor, care era angrenat în efectuarea unui viraj spre stânga”, a transmis IPJ Satu Mare. 

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul motociclistului.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenţie la un accident rutier petrecut în localitatea Decebal. Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare intervin în aceste momente la un accident rutier produs între o motocicleta şi o autocisternă. La faţa locului a ajuns o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis, vineri, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că la sosirea echipajului medical, motociclistul, un tânăr de aproximativ 35 de ani, avea răni prea grave pentru a fi salvat, fiind declarat dececesul.

”Pompierii militari  asigură măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor, respectiv sablare carosabil în vederea reluării circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.