Un şarpe de peste un metru şi jumătate lungime a fost ridicat de jandarmi dintr-o locuinţă din Pecineaga, judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au transmis, miercuri, că un apel la 112 a semnalat, marţi seara, prezenţa unui şarpe într-o locuinţă din localitatea Pecineaga. 
 
”Echipajul de intervenţie al Jandarmeriei s-a prezentat la adresa indicată în apel şi a reuşit să localizeze şi să captureze şarpele. Şarpele a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetăţeni”, au anunţat jandarmii.
 
Ei au precizat că în ultima perioadă s-au înmulţit apelurile de acest gen deoarece, din cauza creşterii temperaturii, reptilele au devenit mult mai active şi le recomandă cetăţenilor să nu intervină singuri în astfel de situaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.