Salvamont Sibiu a intervenit, sâmbătă, pentru a acorda primul ajutor unui alpinist care a suferit o fractura de membru superior pe un traseu de alpinism, în Muchia Albotei. Victima a ofst recuperată cu elicopterul POA Braşov şi transferată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamont Sibiu a fost solicitat să intervină, sâmbătă, pentru acordarea primului ajutor şi extragerea unui alpinist care a suferit o fractură de membru superior, pe un traseu de alpinism, în zona Muchia Albotei, anunţă Salvamont Sibiu.

Victima a fost recuperata de către Elicopterul POA Braşov, fiind dusă la Sibiu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În paralel, o echipă de salvamontişti s-a deplasat terestru pentru a face joncţiunea cu ceilalţi alpinişti din grupul victimei, care se vor întoarce la Bâlea Lac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.