Alexandru Daniel Stoica, urmărit internaţional din categoria most wanted a fost adus în ţară de către poliţiştii dijn Bucureşti. În România este acuzat de spălare de bani, existând un mandat de arestare pe numele său din 2021. El a fost reţinut şi în Statele Unite, pentru pentru formarea unei reţele de skimming, furt din bancomate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 5 iulie 2024, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigaţii Criminale au adus în ţară, din Italia, un bărbat, de 34 de ani, domiciliat în Bucureşti, urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni economice. Acesta avea emis pe numele lui, de către Tribunalul Bucureşti, un mandat de arestare preventivă”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost încarcerat, în vederea executării mandatului.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul adus în ţară este Alexandru Daniel Stoica, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române.

Potrivit G4Media, Alexandru Daniel Stoica este fiul lui Dacian ”Ursaru” autorul ”jafului secolului”, cel care a atacat în 2011 un transport de bijuterii.

Alexandru Daniel Stoica a fost reţinut şi în Statele Unite pentru formarea unei reţele de skimming, furt din bancomate. Reţeaua era formată din 13 români şi un grec şi era considerată una din cele mai mari reţele de skimming din nordul districtului Alabama.

În octombrie 2020, americanii au reuşit să-l captureze pe Alexandru Stoica în timp ce încerca, cu o cagulă pe faţă, să scoată bani, cu carduri false, de la un bancomat. În închisoare însă a stat doar câteva luni.

Tatăl lui, în anul 2011, ar fi pus la cale şi executat un atac, pe autostrada A1, la un transport de bijuterii în valoare de aproximativ 650.000 de euro.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.