Poliţiştii din judeţul Prahova caută un bărbat care, aflat la volanul unei maşini, a lovit două autoturisme parcate în localitatea Bucov, apoi trei tinere care se aflau în zonă în calitate de pietoni şi care au fost duse la spital. După impact, bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Bucov, pe strada Nicolae Iorga, a avut loc un accident rutier. Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme care se aflau parcate, ulterior, acroşând 3 tinere de 18, 20, respectiv 21 de ani, care se deplasau în calitate de pietoni”, a transmis, marţi seară, IPJ Prahova.

După impact, şoferul a părăsit autoturismul, plecând într-o direcţie necunoscută.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Bărbatul a fost identificat, are 33 de ani, iar poliţiştii îl caută.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.