Autorităţile din judeţul Prahova au emis, luni, un mesaj RO-ALERT prin care avertizează cu privire la prezenţa unui urs în municipiul Câmpina. Animalul a fost văzut pe un drum judeţean. În ultima perioadă a crescut din nou numărul cazurilor în care urşii îşi fac apariţia în zona locuite de oameni, nu doar în regiunea de munte a judeţului Prahova, ci şi la şes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Se emite mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezenţa unui urs în Campina, pe DJ 205G”, anunţă, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 
Reprezentanţii instituţiei precizează că o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Câmpina a fost trimisă în zonă.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Situat la 30 de kilometri de Ploieşti, Câmpina este al doilea mare oraş al judeţului şi se află într-o  zonă de deal. 
Tot luni, un urs a fost văzut şi fotografiat la Cheia, în zona de munte a judeţului Prahova, chiar la intrarea pe cel mai circulat traseu turistic care duce către Vârful Ciucaş. 
În ultima perioadă a crescut din nou numărul cazurilor în care urşii îşi fac apariţia în zone locuite de oameni, nu doar în regiunea de munte a judeţului Prahova, ci şi al şes. Un exemplu în acest sens este comuna Păuleşti, situată la câţiva kilometri de Ploieşti, unde săptămâna trecută un urs şi-a făcut apariţia două zile consecutiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.