Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă. În urma impactului dintre cele două autovehicule, trei persoane au fost rănite. Motociclistul şi un pasager aflat alături de acesta au fost duşi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc în comuna Iordăcheanu, satul Moceşti, unde un autoturism si o motocicletă au intrat în coliziune. „La bordul acestora se aflau 3 ocupanţi, toţi conştienţi, care au fost asistaţi medical la faţa locului.

Două dintre victime, aflate pe motocicletă au fost transportate la spital”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Cele două victime sunt un bărbat, 23 ani, care a suferit traumatisme la nivelul mâini, picioare şi un traumatism toracic şi un bărbat de 33 ani, care are traumatisme la mâini şi la piciorul drept.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.