Doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, care au furat două biciclete de pe casa scării unui bloc din sectorul 2, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei, au fost reţinuţi. Bicicletele au fost recuperate şi predate proprietarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Luni, 1 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei. În fapt, la data menţionată, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată, de către o tânără, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 21.00, prin tăierea sistemelor de asigurare, i-ar fi fost sustrase două biciclete, asigurate de balustrada scărilor care fac accesul la un etaj superior, al unui bloc din Sectorul 2”, anunţă Poliîia Capitalei.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La scurt timp după aceea, poliţiştii i-au găsit pe cei doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, în zona comiterii furtului, având şi bicicletele furate.
Ei au fost imobilizaţi şi duşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.
 
De asemenea,bicicletele au fost restituite persoanei păgubite.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 9 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.