O fetiţă în vârstă de şase ani a căzut, joi, de la etajul patru al unui bloc din Balş, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Fetiţa de şase ani a fost transportată la Spitalul Judeţean Craiova şi supusă unei intervenţii chirurgicale. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Pacienta, în vârstă de şase ani, a fost adusă în UPU - SCJU Craiova, la orele 07:40, de către un echipaj cu medic al SAJ Olt, cu stare extrem de gravă, conştientă, dar instabilă hemodinamic, prezentând politraumatism prin precipitare, şoc hemoragic. A fost preluată imediat de către medicii chirurgi pediatrici, care au intervenit chirurgical de urgenţă pentru a opri hemoragia internă şi a stabiliza pacienta”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. 
 
Ei au precizat că pacienta este monitorizată permanent, tratată şi îngrijită în Clinica ATI pentru chirurgie-ortopedie pediatrică.  
 
”În paralel, se va investiga complet, atât biologic cât şi imagistic, pentru a avea un tablou complet al leziunilor. Prognosticul este unul rezervat”, a mai precizat sursa citată.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că, joi dimineaţă, poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112 că un copil a căzut de la etajul unui bloc din Balş. 
 
”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orăşenesc Balş”, au declarat poliţiştii.
 
Fetiţa a căzut de la etajul patru al blocului.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.