Doi bărbaţi din judeţul Olt au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au furat 800 de litri de produs petrolier cu ajutorul unei instalaţii artizanale care a fost montată pe conducta unei societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat, marţi, că doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat. 
”La data de 6 august 2024, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 9 iulie - 2 august 2024, doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 38 de ani, ambii din oraşul Potcoava, ar fi sustras aproximativ 800 de litri de produs petrolier cu ajutorul unei instalaţii artizanale montată pe o conductă ce aparţine unei societăţi comerciale cu profil de transport de produse petroliere”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei. 
Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.