Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Olt, pentru 24 de ore, după ce şi-a agresat soţia. Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului, iar fapta s-a petrecut în locuinţa celor doi soţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii au reţinut, în noaptea de luni spre marţi, un bărbat cercetat pentru violenţă în familie.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobiceşti au fost sesizaţi, luni seara, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Milcov, cu privire la faptul că fiica sa vitregă a fost agresată de către soţul acesteia, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Găvăneşti.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 19 octombrie, o tânără de 33 de ani, din comuna Găvăneşti, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovită cu pumnii, picioarele şi un corp contondent, confecţionat din cauciuc, în zona capului şi a corpului, de către soţul acesteia, în vârstă de 48 de ani, din aceeaşi localitate”, au declarat poliţiştii.

Ei au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, iar împotriva bărbatului au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru cinci zile.

De asemenea, în noaptea de luni spre marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.