Cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, duminică, în urma unui accident rutier produs în judeţul Maramureş, unde un microbuz de transport călători a intrat în coliziune cu un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentul rutier s-a produs duminică, în localitatea Seini din judeţul Maramureş. Primele date de la faţa locului arată că un autoturism în care se aflau şoferul şi un pasager a intrat în coliziune cu un microbuz în care se aflau opt persoane. 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, cinci persoane au fost rănite, ele fiind preluate de ambulanţe şi duse la spital.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Primele evaluări medicale făcute la locul accidentului arată că acestea nu sunt rănite grav.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.