Patru persoane care au vrut să intre la un pacient din Spitalul Colentina, deşi nu era program de vizită, au fost îndepărtate de agenţii de pază şi poliţişti. Ulterior, cele patru persoane au fost amendate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 1 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar provoca un scandal, la o unitate spitalicească din Sectorul 2. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 26, respectiv 50 de ani, cu intenţia de a vizita o persoană, care se afla internată în unitatea spitalicească, au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că personalul firmei de pază a intervenit, aplanând conflictul, iar persoanele în cauză au fost conduse în afara zonei respective.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Cele patru persoane au fost conduse la sediul subunităţii pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 r. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că incidentul a avut loc la Spitalul Colentina, iar cele patru persoane nu s-au bătut şi nu s-au împins. Au intervenit şi poliţişti la faţa locului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.