Un copil de trei ani şi zece luni a murit, joi seară, după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc din centrul Iaşiului, după ce, rămas nesupravegheat în cameră, s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, copilul a rămas nesupravegheat într-o cameră, s-a urcat pe pervaz şi ar fi căzut pe fereastră. Incidentul s-a petrecut, joi seară, la un bloc situat pe bulevardul Independenţei.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Copilul a fost transportat în stare critică la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi.
 
”Echipajul a fost dirijat la o solicitare pe bulevardul Independenţei la un copil în vârstă de trei ani şi zece luni, care a căzut de la etajul şapte. El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, dar şi o fractură închisă la braţul stâng. A fost transportat la UPU de la Spitalul de Copii Sfânta Maria”, a afirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu.
 
Copilul a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat, fără succes, de către cadrele medicale.
 
Poliţiştii au demarat cercetări pentru ucidere din culpă. Ancheta va continua pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs tragedia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.