Un motociclist de origine poloneză a murit în urma unui accident petrecut, miercuri, în zona localităţii ieşene Târgu Frumos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit primelor informaţii, motociclistul ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism, însă autovehiculul a ieşit de pe şosea, ajungând în şanţ.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Bărbatul a fost grav rănit, având multiple traumatisme. Totodată, el a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii de pe ambulanţă sosiţi acolo nu l-au mai putut salva.
 
”La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa, dar din nefericire era în stop cardiorespirator. A suferit şi o fractură de bază de craniu. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.
 
Poliţiştii rutieri au început cercetări în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.