Două persoane au fost arestate la Iaşi, după ce ar fi adus în ţară, din Franţa, prin intermediul unei firme de coletărie, 350 de grame de rezină de canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Cele două persoane sunt acuzate de procurorii DIICOT Iaşi de introducere în ţară de droguri de risc, complicitate la introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit cercetărilor, în cursul lunii august 2024, una dintre persoane, în baza înţelegerii cu cea de-a doua persoană, ar fi procurat din Franţa, în scopul comercializării, 350 de grame de rezină de canabis, pe care ar fi livrat-o în ţară prin intermediul unei firme de coletărie. 
 
A doua persoană cercetată în acest dosar a fost prinsă în flagrant delict, în oraşul Târgu Frumos, în timp ce ar fi transportat pachetul în care s-ar fi aflat ascunse drogurile respective.
 
Anchetatorii mai susţin că în perioada mai-august 2024, cele două persoane ar fi deţinut, intermediat şi comercializat direct droguri de risc (rezină de canabis), unor consumatori din judeţul Iaşi. 
 
În acest dosar au fost făcute trei percheziţii domiciliare, iar cele două persoane au fost iniţial reţinute. Magistraţii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.