Un grav accident de muncă a avut loc, luni, în judeţul Prahova, unde un muncitor care lucra la asfaltarea unui pod a fost strivit de un cilindru al unui utilaj care nivelează asfaltul. Bărbatul are leziuni la bazin şi picioare, fiind preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Din informaţiile primite de la faţa locului, accidentul de muncă s-a produs în zona localităţii Cioceni, unde se executau lucrări de asfaltare la nivelul unui pod pe DN 1B. Elicopterul SMURD Bucureşti a preluat un pacient cu picioare şi bazin strivite de către un cilindru pe şantier”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit acestora, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani. În momentul în care a fost preluat de către elicopterul SMURD, acesta era conştient.
 
Accidentul nu a avut loc pe şantierul viitoarei autostrăzi care va trece prin zonă, ci pe o bretea care ar urma să facă legătura cu autostrada.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.