O femeie a fost prinsă în flagrant în judeţul Constanţa după ce a furat bijuteriile unei bătrâne de 76 de ani sub pretextul că doreşte să i le descânte. Alături de femeie mai sunt cercetaţi şi doi bărbaţi care ajutau. Poliţiştii au stabilit că cei trei au comis mai multe fapte similare în acelaşi mod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 3 au prins în flagrant trei persoane care au comis o înşelăciune asupra unei femei de 76 de ani. 
”Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că trei persoane, o femeie în vârstă de 52 de ani şi doi bărbaţi, ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia infracţiunilor de înşelăciune şi furt, comise sub pretextul oferirii persoanelor de vârstă înaintată a unor  produse drept pomană, ori a prezicerii viitorului acestora, prin diferite ritualuri.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Întrucât existau date şi indicii că bănuiţii s-ar afla în judeţul Constanţa, poliţiştii Serviciului  de Investigaţii Criminale – Sector 3 au acţionat în vederea depistării acestora”, au precizat poliţiştii. 
Ei au adăugat în cele trei persoane au fost prinse în flagrant, marţi seara, în judeţul Constanţa, 
”În timp ce doi bărbaţi asigurau paza locului pentru a nu fi surprinşi, bănuita ar fi abordat o femeie, în vârstă de 76 de ani, iar sub pretextul că îi va descânta bijuteriile pe care le poartă, ar fi  deposedat-o de cercei, un inel şi un lănţişor, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 4.000 de lei. Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. De asemenea,  în momentul depistării, au fost găsite bijuteriile sustrase femeii de 76 de ani,  precum si mai multe bijuterii din metal galben, ce imita bijteriile din aur folosite la comiterea faptelor”, a mai transmis sursa citată. 
Anchetatorii au precizat că femeia respectivă a mai comis două fapte similare. Astfel, la data de 29 mai a furat două inele aparţinând unei bătrâne de 73 de ani, iar în acelaşi mod, la 1 iulie, a fost lăsată fără un lănţişor şi verighetă o femeie de 68 de ani din Teleorman. 
Femeia şi cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.