O femeie de 52 de ani a fost arestată preventiv după ce a incendiat o maşină, pe Calea Giuleşti din Bucureşti, focul afectând parţial încă un autoturism. Ea le-ar fi declarat anchetatorilor că a făcut acest lucru din cauză că s-a enervat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 20 Poliţie au pus în executare un mandat de aducere pe numele unei femei, în vârstă de 52 de ani, într-un dosar penal de distrugere.

”În fapt, la data de 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism ar fi luat foc. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate atât poliţişti din cadrul subunităţii, cât şi echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au acţionat pentru stingerea incendiului. Menţionăm faptul că autoturismul în cauză a fost distrus aproape în totalitate, fiind afectat, totodată, un autoturism care se afla în proximitate”, a arătat sursa citată.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma investigaţiilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că suspectul este o femeie în vârstă de 52 de ani, iar joi a fost pus în aplicare un mandat de aducere, ea fiind dusă la audieri.

Ulterior, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar vineri magistraţii au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi dat foc unei maşini Dacia Duster, pe Calea Giuleşti. Ea le-ar fi declarat anchetatorilor că a făcut acest gest din cauză că s-a enervat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.