Bărbatul suspectat de uciderea celor două femei a fost arestat preventiv, marţi, de Tribunalul Constanţa, pentru 30 de zile, dar decizia instanţei nu este definitivă. Magistraţii au luat aceeaşi măsură şi în cazul complicei bărbatului. Acesta a declarat jurnaliştilor, la sosirea la Tribunalul Constanţa, că nu le-a omorât pe cele două femei. El susţine că procurorii ar fi trebuit să îl prindă mai repede, dacă era vinovat şi nu l-ar fi lăsat să comită şi cea de-a doua crimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Tribunalul Constanţa a admis, marţi, cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa de arestare preventivă a bărbatului suspectat de uciderea celor două femei, dar şi a complicei sale. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată.

La sosirea la Tribunalul Constanţa, bărbatul a declarat că nu le-a omorât pe cele două femei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Nu le-am omorât. (...) Trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate, erau lovite”, a afirmat bărbatul.

Întrebat de ce dacă este nevinovat anchetatorii au ajuns la el, bărbatul a răspuns: “Pentru că am cumpărat maşina de la a doua victimă. (...) Dacă există probe de ce nu m-au arestat mai de mult. Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat”.

Procurorii au prezentat, marţi, filmul evenimentelor în cazul celor două femei ucise în judeţul Constanţa şi au precizat că bărbatul suspectat, care a fost reţinut, a cunoscut victimele prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale.

Scopul său a fost să fure maşinile celor două femei, dar şi alte bunuri şi bani de la ele. Trupul uneia a fost găsit pe un câmp, mâncat de şacali.

Femeile, care au fost sugrumate, au fost deposedate de bijuterii după ce au murit.

De asemenea, procurorii bănuiesc că bărbatul încerca să însceneze faptele unei alte persoane, toate acţiunile sale susţinând această ipoteză. El a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.