Poliţiştii bucureşteni au reţinut, sub acuzaţia de înşelăciune, două femei suspectate că au primit 8000 de euro de la o persoană pentru o locuinţă. Una dintre femei este o fostă avocată care a mai fost judecată pentru înşelăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Dosarul în acest caz a fost deschis de către poliţiştii Secţiei 16 din Capitală după ce, în urmă cu patru luni, au primit o sesizare de la o persoană care reclama că a fost înşelată. 
„În fapt, la data de 25 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, ar fi fost înşelată de către o femeie, cu privire la achiziţionarea unei locuinţe, în valoare de 8.000 de euro, la o adresă din Sectorul 3”, transmite, vineri, Poliţia Capitalei. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Joi, poliţişti bucureşteni au făcut două percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Braşov şi au dus la audieri, în baza unor mandate de aducere, două femei. În baza probatoriului administrat, acestea fost reţinute, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propuneri legale.  
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.
Surse judiciare afirmă că una dintre suspecte este o fostă avocată, care a mai fost anterior judecată şi condamnată pentru fapte similare, fiind suspectată că a înşelat-o pe o femeie de afaceri de la care ar fi primit bani pentru a-i găsi spaţii comerciale în Capitală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.