Nouăsprezece cetăţeni sirieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Dolj în timp ce încercau să intre ilegal în România, după ce au traversat Dunărea cu o ambarcaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Române au anunţat , joi, că poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Piscu Vechi – judeţul Dolj au oprit pentru un control, miercuri după amiază, un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
”În urma legitimării acestora şi a efectuării controlului asupra mijlocului de transport, au fost descoperite două pungi din plastic în care se aflau 19 telefoane mobile care nu le aparţineau.      
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Prin urmare, colegii noştri au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au fost descoperite, în vegetaţia din imediata apropiere a malului fluviului Dunărea, 19 persoane, 15 bărbaţi şi patru femei. Persoanele în cauză au fost reţinute de poliţiştii de frontieră şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări”, au transmis poliţiştii de frontieră. 
Ei au precizat că în urma efectuării controlului corporal şi al bagajelor, au fost descoperite documente din care rezultă că aceştia sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 13 şi 62 de ani. 
Poliţiştii de frontieră au mai stabilit că cetăţenii străini au traversat Dunărea cu o ambarcaţiune şi intenţionau să intre ilegal în România, ca apoi să ajungă în ţări din vestul Europei.
Cei doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar sirienii au fost preluaţi de autorităţile din Bulgaria.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.