Mai multe motoare de barcă, în valoare de 90.000 de lei, căutate de autorităţile altor state pentru confiscare au fost găsite de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Motoarele erau puse pe ambarcaţiuni aflate pe braţul Sfântu Gheorghe şi în porturile Midia, Belona şi Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, luni, că poliţişti de frontieră şi specialişti Frontex au desfăşurat în ultimele zile mai multe acţiuni pentru găsirea unor ambarcaţiuni sau motoare furate.

”Astfel, pe braţul Sfântul Gheorghe şi în porturile Midia, Belona şi Mangalia au fost identificate patru ambarcaţiuni, despre care, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că sunt propulsate de motoare semnalate în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare de către autorităţile din Suedia şi Germania”, au anunţat poliţiştii.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Ei au precizat că persoanele care deţineau ambarcaţiunile au afirmat că nu ştiau despre situaţia juridică a motoarelor respective.

Poliţiştii de frontieră au deschis dosare penale pentru tăinuire.

Motoarele, în valoare de 90.000 de lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.