Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa după ce a fost prins în timp ce conducea pe DN 39, la Eforie Nord, fără a avea permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului. Totodată, la testare a reieşit că el consumase substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că poliţiştii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a fost prins de poliţişti când conducea un autovehicul pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, iar din primele verificări a reieşit că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
”În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la testarea cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.