Patru trenuri de călători sunt oprite în gări marţi, după ce circulaţia între Neptun şi Costineşti a fost oprită din cauza unei şine rupte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Azi, 3 septembrie 2024, începând cu ora 12:30, circulaţia feroviară este temporar oprită între staţiile CF Neptun şi Costineşti (linia CF Constanţa – Mangalia), pentru remediere şină ruptă la km 252+600. Personalul de specialitate al SRCF Constanţa intervine pentru remediere, timpul estimat pentru reluarea traficului feroviar este de circa 60 de minute”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Până la finalizarea operaţiunilor, următoarele 4 trenuri de călători R 8817, IR 10083, IR 11084 şi R 8808 sunt oprite temporar în gările adiacente.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.