Circulaţia feroviară este oprită temporar duminică seară, între Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa, din cauza unui incendiu de vegetaţie. Patru trenuri de călători sunt oprite în staţii. Circulaţia a fost reluată după ora 22.00, iar trenurile oprite în gări vor fi reînscrise în circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Circulaţia a fost reluată după aproximativ o oră şi jumătate.

”Subliniem faptul că, personalul feroviar al SRCF Bucureşti va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă în circulaţie trenurilor care au staţionat temporar în intervalul în care echipajele ISU au acţionat pentru stingerea incendiului”, transmite Compania Naţională de Căi Ferate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Între staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa (linia CF 800), circulaţia feroviară este temporar oprită începând de la ora 20:40 din cauza unui incendiu de vegetaţie. În prezent patru trenuri de călători (IRN 1920, IR 1681, IR 1982, R 11081), staţionează în gările de pe traseu”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate.

Conform sursei citate, echipajele ISU s-au deplasat la faţa locului pentru intervenţia de lichidare a incendiului, au solicitat personalului feroviar scoaterea de sub tensiune a liniei de contact şi au interzis circulaţia trenurilor, măsuri necesare şi de siguranţă pentru accesul şi intervenţia cu autoutilitarele de stingere.

”Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Bucureşti va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulaţie, după finalizarea intervenţiilor ISU”, este mesajul companiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.