Un garaj şi patru maşini aflate în interiorul acestuia au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit duminică noaptea, în Capiitală. Zece persoane care locuiau în zonă s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un garaj situat pe strada Drumul Penteleu din Capitală.  Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajări de fum pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Echipele de intervenţie de la faţa locului au acţionat pentru protejarea vecinătăţilor, având în vedere că distanţa faţă imobilele din zonă era foarte mică. S-au autoevacuat zece persoane din imobilele învecinate.
 
La intervenţie au participat 9 autospeciale de stingere, o auspecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi două echipaje SMURD.
Au fost afectate garajul şi patru autoturisme din interiorul acestuia.
O singura persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului, fără a fi transportată la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.