Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs, miercuri ,în Pasajul Unirii, din Capitală. Traficul rutier a fost direcţionat pe deasupra pasajului, ulterior circulaţia prin pasaj fiind reluată. Persoana care a provocat accidentul va suporta costurile pentru pagubele produse domeniului public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”Astăzi, în jurul orei 15.54, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Unirii, în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au rezultat exclusiv pagube materiale”, a transmis Brigada Rutieră.

Traficul a fost deviat pe deasupra Pasajului Unirii, dinspre Universitate către Bd. Dimitrie Cantemir. Ulterior, traficul prin Pasajul Unirii a fost reluat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Totodată, şoferii au fost testaţi au aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero, şi au fost indrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La această oră, traficul rutier prin pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Universitate către bulevardul Mărăşeşti, este restricţionat ca urmare a unui eveniment rutier soldat cu tamponarea a trei autoturisme. În urma acestui incident, circulaţia autoturismelor a fost direcţionată temporar pe deasupra tunelului rutier, pentru ca agenţii Brigăzii Rutiere să efectueze cercetarea la faţa locului”, anunţă Primăria Sectorului 4.
 
Conform primelor informaţii, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. 
 
”Pentru pagubele produse domeniului public, urmează a se întocmi un proces verbal de constatare, astfel încât cheltuielile aferente reparaţiilor să fie suportate de persoana ce va fi identificată ca fiind răspunzătoare de producerea accidentului rutier”, menţionează sursa citată.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.