O poliţistă în vârstă de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a murit, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 13. Primele verificări indică faptul că autospeciala Poliţiei a fost acroşată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed. Traficul pe DN 13 este blocat, în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, în accident fiind implicate un TIR şi o autospecială de Poliţie. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului. Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, transmit oficialii IPJ Braşov. 
 
În urma impactului, ambele autovehicule au rămas pe carosabil. Din cauza poziţiei acestora, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată. Poliţiştii fac cercetări, urmând ca traficul să fie reluat după finalizarea verificărilor şi îndepărtarea vehiculelor de pe şosea.
 
”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis oficialii IPJ Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.