O femeie a fost transportată la spital, vineri seară, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce se afla pe un trotuar din Brăila. Maşina a intrat mai întâi într-un stâlp de electricitate, după care a ricoşat, accidentând-o pe femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe Bulevardul Dorobanţilor din Brăila.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 24 de ani, din localitatea Tufeşti, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada General Eremia Grigorescu către strada 1 Decembrie 1918, în zona intersecţiei cu strada Dianei, ar fi pierdut controlul direcţiei volanului şi a lovit un stâlp de electricitate situat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. În urma impactului autoturismul a ricoşat şi a lovit un pieton ce se afla pe trotuar, o femeie de 48 de ani, din Brăila, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat IPJ Brăila.
 
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, astfel că a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.