O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a pretins că este asistentă medicală, iar poliţiştii au stabilit că astfel ea a încasat peste 28.000 de lei, bani care erau destinaţi unei asociaţii de îngrijire a vârstnicilor. De asemenea, ea şi-a însuşit şi medicamente care aparţineau asociaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat, vineri, că o femeie din comuna Drăguşeni este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi exercitarea fără drept a unei profesii. 
”Din cercetări, a reieşit faptul că aceasta, la data de 13 august şi-ar fi însuşit pe nedrept peste 28.000 de lei, sumă încasată pe semnătură de la o instituţie publică şi care era destinată unei asociaţii de îngrijire a persoanelor vârstnice, din municipiul Botoşani. Totodată, aceasta şi-ar fi însuşit pe nedrept medicamente care aparţineau beneficiarilor aceleiaşi asociaţii şi ar fi practicat profesia de asistent medical generalist, în perioada iulie 2023-august 2024, deşi nu figurează cu aviz în evidenţele filialei Ordinul Asistenţilor Medicali Generealişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România”, au anunţat reprezentanţii IPJ Botoşani. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Poliţiştii au făcut şi patru percheziţii şi au ridicat mai multe probe. 
Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.