Pompierii au intervenit, marţi, pentru a stinge un incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate de lângă Gara CFR Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În după-masa zilei de marţi, 02 iulie, pompierii militari bihoreni au intervenit în Oradea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două vagoane de tren dezafectate, aflate lângă Gara CFR Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 16.05, moment în care la faţa locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detaşamentului 2 Oradea cu autospeciale de stingere”, a transmis, marţi, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că pompierii militari au acţionat pentru stingerea incendiului, reuşind să împiedice propagarea focului şi la alte vagoane dezafectate, staţionate acolo.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cauza probabilă este în curs de stabilire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.