Un bărbat cercetat penal pentru agresiune sexuală, fapte despre care procurorii spun că s-au repetat, victima fiind o fetiţă de vârstă şcolară, a fost lăsat în libertate de Judecătoria Ploieşti care a respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele suspectului. În schimb, judecătorii, care l-au plasat sub control judiciar, îi interzic inculpatului să se apropie de victimă, de părinţii acesteia şi de un martor din dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Ploieşti a decis să respingă propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti prin care aceştia solicitau emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat acuzat de agresiune sexuală, victima fiind, conform unor surse judiciare, o fetiţă de şcoală primară.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Completul de judecată a considerat propunerea procurorilor ca fiind ”neîntemeiată” şi a dispus măsura controlului judiciar faţă de inculpat. Bărbatul nu are voie să părăsească ţara şi nici să se apropie de fetiţa pe care este acuzat că a agresat-o, nici de părinţii acesteia sau de un martor din dosar.
 
Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă. 
 
Conform unor surse judiciare, bărbatul inculpat era prieten de familie cu părinţii victimei şi în acest context ar fi agresat-o pe copilă. Din soluţia Judecătoriei Ploieşti, publicată pe portalul instanţelor de judecată, reiese că agresiunea a avut loc în mod repetat, o dată în luna martie a acestui an şi a doua oară în urmă cu două zile, în 26 mai.
 
Procurorii au termen 48 de ore pentru a contesta decizia judecătorilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.