Pompierii argeşeni au intervenit, duminică, pentru salvarea unui câine căzut la 12 metri adâncime, într-o fântână. Stăpâni au auzit animalul şi au cerut ajutor. Câinele a fost scos din apa rece, aproape inert, însă şi-a revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia, la care au participat pompierii de la Detaşamentul Mioveni, a avut loc în localitatea Pietroşani, unde un căţel a căzut în fântâna din curtea unei gospodării.
„Patrupedul era în apa din fântână, la o adâncime de aproximativ 12 metri, iar starea lui se agrava pe măsură ce timpul trecea, aproape că nici nu se mai auzea. Salvatorii au venit în grabă cu echipamentele necesare şi unul dintre pompieri era gata să coboare în fântână după căţeluşul pe nume Mig. Totul a fost foarte rapid, iar în câteva momente, Mig a fost adus la suprafaţă, aproape inert după timpul petrecut în apa rece din fântână, însă a început să îşi revină, arătând că este puternic”; scriu, e Facebook, reprezentanţii ISU Argeş.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Nu se ştire cum a ajuns câinele să cadă în fântână şi nici cât a stat acolo.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.