Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat că şi-a ucis tatăl, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 După faptă, agresorul a fugit, fiind găsit într-o pădure.
Agresiunea a avut loc în seara zilei de 1 iulie, pe raza comunei Dârmăneşti din judeţul Argeş.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Anunţaţi prin 112 despre un conflict între un bărbat şi fiul său, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit un bărbat de 60 de ani decedat, având pe corp mai multe leziuni.
Principalul suspect de comiterea faptei, fiul bărbatului, a fugit în pădurea din apropierea locuinţei, el fiind găsit de către poliţişti într-o construcţie amplasată la aproximativ un kilometru de locul faptei.
În noaptea de luni spre marţi, acesta a fost reţinut, iar în cursul zilei de marţi, pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele date din anchetă arată ca agresiunea s-a produs pe fondul consumului de alcool, tatăl şi fiul având frecvent discuţii contradictorii după ce consumau alcool, fără a se ajunge însă la violenţă fizică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.