Un bărbat a murit, iar o femeie şi doi copii au fost transportaţi la spital, duminică după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe un drum judeţean din Arad şi s-a izbit de un copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe DJ 709C, în apropiere de Iratoşu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 20 de ani, din Iratoşu, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Iratoşu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un pom”, a transmis IPJ Arad.
 
Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Arad cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor, în sprijin venind două echipaje SAJ.
 
Potrivit ISU Arad, în maşină erau doi adulţi şi doi copii, adulţii - o femeie şi un bărbat - fiind încarceraţi. Bărbatul aflat la volan era inconştient, iar după ce a fost descarcerat a fost declarat decedat. Femeia era conştientă şi cooperantă, fiind transportată la UPU împreună cu cei doi copii, care se aflau pe bancheta din spate.
 
Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.