Angajata unei şcoli de şoferi din Sibiu este cercetată pentru delapidare şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea şi-ar fi însuşit aproape 700.000 de lei din banii firmei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 24 octombrie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care vizează săvârşirea infracţiunii de delapidare, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în localitatea Şelimbăr. De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, o femeie fiind reţinută”, anunţă, joi, Poliţia Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în perioada 2020 - 2024, în calitate de angajată a unei societăţi, cu sediul social în municipiul Sibiu, femeia în vârstă de 54 de ani, din localitatea Şelimbăr, şi-ar fi însuşit fără drept diverse sume de bani din încasările firmei.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că femeia este angajată a unei şcoli de şoferi, ca personal administrativ, având însărcinarea de a face plăţi către clienţi.

”Prin activitatea infracţională a fost creat un prejudiciu în valoare de 695.000  de lei. În urma percheziţiei domiciliare efectuate, poliţiştii au ridicat mai multe mijloace de probă, documente, înscrisuri şi un telefon mobil”, a mai transmis Poliţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.