Drumul naţional 75 este blocat, duminică seară, în judeţul Alba, în urma unui accident rutier. Primele date de la faţa locului arată că trei persoane implicate în eveniment ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 75, pe raza localităţii Sartăş, din judeţul Alba.

Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme în care se aflau cinci persoane sunt implicate. ”Din informaţiile primite ar fi vorba de cinci participanţi la trafic, din care trei ar avea nevoie de îngrijiri medicale, toţi conştienţi”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră pe DN 75 este complet blocată, informează oficialii Poliţiei judeţene Alba.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.