Mii de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, printre care Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum şi efectivele Poliţiei Locale, vor fi prezente pe toată durata celor patru zile de festival UNTOLD, asigurându-se că măsurile de siguranţă sunt respectate de toţi participanţii. De asemenea, un număr considerabil de agenţi privaţi de securitate vor contribui la menţinerea ordinii în perimetrul evenimentului, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Peste 250 de artişti naţionali şi internaţionali de top, alături de echipele lor şi zeci de mii de fani din România şi din întreaga lume, vor fi prezenţi la cea de-a noua ediţie. Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar şi un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, FISHER, Carl Cox, Solomun, Black Coffee fac parte din line-up. 

Pentru prima dată, organizatorii vor implementa pe Cluj-Arena un sistem de supraveghere video pentru monitorizarea, în timp real, a numărului de fani care vor ajunge la scena principală. În acest sens, vor fi amplasate 16 sisteme tip people meter.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Toate aceste măsuri de siguranţă au fost prezentate în cadrul conferinţei de presă, unde reprezentanţii UNTOLD au discutat despre angajamentul de a face din perimetrul festivalului UNTOLD cel mai sigur loc public din România. 

Producţia de anul acesta este impresionantă. Pentru a aduce întreaga logistică a festivalului a fost nevoie de 380 de TIR-uri. Festivalul se întinde pe o suprafaţă de 235.000 de metri pătraţi şi aşteaptă sute de mii de participanţi.

Peste 13.000 de oameni din peste 20 de ţări construiesc decoruri pe stadionul Cluj-Arena şi împrejurimi.

Scena principală va avea peste 900 de metri pătraţi de ecran LED, 110 metri lăţime şi 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depăşeşte 500 de tone. Energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Vor fi scene impresionante şi music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori şi dansatori care vor defila prin festival, precum şi multe surprize.

În cadrul conferinţei de presă, creatorii UNTOLD au anunţat că vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediţia 2025, începând din acest weekend.

Ediţia 2024 a festivalului este 99% sold-out.

Ediţia din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlneşte cu muzica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.