"The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", al 12-lea album al lui Eminem va fi disponibil vineri, 12 iulie. Rapperul a făcut anunţul într-un videoclip horror.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul prezintă o femeie care naşte într-o noapte furtunoasă. Copilul se naşte fără să respire, dar sfârşeşte prin a plânge după o bătaie energică din partea medicului. Pus în braţele mamei, bebeluşul îşi deschide brusc ochii complet negri şi îşi dezvăluie limba asemănătoare unui şarpe, în timp ce din craniu îi cresc coarne.

Acest anunţ vine înaintea lansării lui "Tobey", cel de-al doilea single de pe album. Rapperul în vârstă de 51 de ani a prezentat deja primul single, "Houdini", în 31 mai. La 19 martie, prietenul său Dr. Dre a declarat la Jimmy Kimmel Live că noul album va fi "nebunesc", adăugând că a fost implicat în crearea acestuia.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Eminem a anunţat lansarea acestui nou album în aprilie. După cum sugerează şi titlul său, "The Death of Slim Shady", acesta va marca sfârşitul alter-ego-ului său Slim Shady, personajul din spatele unora dintre cele mai violente cântece ale sale. În luna mai, rapperul chiar a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press, după cum a relatat Rolling Stone.

Albumul "Music to Be Murdered By" din 2020, de 20 de piese, a inclus colaborări cu Black Thought, Q-Tip, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A şi Juice WRLD. Albumul a fost un succes uriaş, ocupând primul loc în topul Billboard 200.

De atunci, în 2022, rapperul a lansat "Curtain Call 2", a doua parte a compilaţiei sale de mari succese, care reuneşte piese de pe toate albumele sale de la "Relapse", lansat în 2009, precum şi câteva piese inedite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.